Terapi & supervision

Jeg tilbyder terapi og supervision individuelt og i gruppe

Personligt udviklingsarbejde / "Egenterapi" i gruppe

JANUAR 2024NOVEMBER 2024

Med Ane Wermer, Tine Wøbbe, Trine Garff & Nana Lund Nørgaard 

I denne gruppe kan psykologer og læger gøre sig erfaringer med forskellige terapeutiske retninger - med gruppen som det bærende element. Gruppedeltagerne arbejder med egne problemstillinger indenfor 4 forskellige terapeutiske retninger: systemisk/narrativ, kognitiv, eksistentiel og mentaliseringsbaseret terapi. Gruppedeltagerne får 12 timers terapi indenfor hver retning og får på den baggrund en bredere oplevelsesbaseret erfaring med forskellige terapiretninger.

Form: Gruppen mødes i 3 timer ca. 2 gange om måneden. Indenfor hver terapeutisk retning møder gruppedeltagerne en ekspert i denne metode og får erfaring med hvad lige netop denne retning kan. Der vil være mulighed for at drøfte den enkelte terapeutiske retning undervejs, men det er vigtigt at understrege, at det er et terapiforløb og ikke undervisning.

Pris 25.900 kr. 

Læs mere her

Personligt udviklingsarbejde for psykologer

1.200 kr. for 50 min.

Som specialist i psykoterapi har jeg specialiseret mig i personligt udviklingsarbejde/"egenterapi" for psykologer. Se også gruppeforløbet med personligt udviklingsarbejde for psykologer her

Familiesamtaler

1.200 kr. for 50 min.

I forbindelse med et individuelt forløb giver det ofte mening at invitere pårørende med til en eller flere samtaler. Dette er ikke par- eller familieterapi men samtaler med fokus på den, der går i behandling, og de særlige vanskeligheder, der kan være knyttet hertil.  

Individuel terapi

1.200 kr. for 50 min.


Jeg er uddannet indenfor systemisk /narrativ og kognitiv terapi. Jeg tilbyder individuelle forløb gerne suppleret med familiesamtaler. 

Det er muligt at aftale en pris for et “pakkeforløb” med flere samtaler. 

Personligt udviklingsarbejde / "Egenterapi" i gruppe

25.900 kr. for 1 år, 50 timer

Sammen med 4 psykologer, der er specialiseret indenfor hver deres terapeutiske retning, tilbyder jeg et "egenterapiforløb", hvor psykologer og yngre læger i et samlet gruppeforløb kan kan gøre sig erfaringer med forskellige terapiformer. Her samarbejder jeg med Tine Wøbbe (Kognitiv terapi), Ane Wermer (Systemisk/narrativ terapi), Vibe Strøier (Eksistentiel terapi) og Nana Lund Nørgaard (Mentaliseringsbaseret terapi). Download beskrivelse her 

Supervision

Fra 1.850 kr. pr. time

Supervision tilbydes både individuelt og i gruppe på systemisk/narrativt grundlag. Gruppesupervision fra 2000 kr. pr. time + transport afhængig af tid, sted og antal deltagere 

Undervisning

2.000-2.500 kr. pr. time + transport

Siden 2006 har jeg lavet workshops på konferencer og undervist i forskellige faglige fora både nationalt og internationalt. Det kan være korte oplæg eller hele dage med indlagt tid til mindre workshops eller ‘live supervision’. Så vidt muligt samarbejder jeg med andre fagpersoner – og allerhelst arrangerer jeg kurser med dem, der er dygtigst indenfor et felt.  

Pårørende-gruppe


I Kompetencecenter for spiseforstyrrelser har vi oprettet en gruppe for pårørende til personer med spiseforstyrrelse. 

Du kan læse mere her: www.kompetencecenter.nu, skrive til: kontakt@kompetencecenter.nu eller ringe: 93908383

Praktisk information

CVR-nr.: 31 51 37 66

Jeg kan indberette til sygesikringen "danmark"